Despre noi

/Despre noi
Despre noi2019-04-10T09:11:15+00:00

Despre VideoStel

Servicii video-foto nuntă, realizate de catre VideoStel, Filmare FullHD

Videografie de nuntă realizata de VideoStel– FotoFilmări. Pe parcursul celei mai importante zile din viață dumneavoastră încercam să capturăm momentele și detaliile cele mai emoționante și care vă reprezintă. Oferim servicii video de nuntă la calitate SD sau FullHD  si filmari aeriene cu drona, toate aceastea folosind sisteme și tehnici speciale de stabibilizare. Toate clipurile sunt apoi atent selecționate și montate în filmul nunții. Clipul nunții este un montaj artistic ce cuprinde secvențe din cele mai importante momente ale zilei, montate pe o coloană sonoră potrivită.

Ce spun clienții

“De fiecare data când văd clipul de la nunta ma cuprinde un sentiment încărcat de emoții si entuziasm.. Totul este redat perfect…
Mulțumim echipei Videostel – Enea Constantin pt profesionalismul si dăruință voastră, ne-ați facut sa ne simțim cu adevărat speciali, sa uitam de emoții si sa ne bucurăm de ceea ce avea sa fie cea mai frumoasa zi!
O echipa la superlativ care ne-a cucerit si suntem mândri ca v-am ales sa imortalizați acest moment.
Speram sa colaboram si pe viitor , poate la botez 🙂
Tot respectul si recunoștință noastră !!!”

Diaconu Topor Andreea

“Foarte profesioniste pozele …echipa excelenta si profesionala ….emotiile si trairile at fost redate pas cu pas. ..ati reusit sa surprindeti momentele cele mai inedite din primul capitol al povestii noastre …va multumim si poate colaboram si pe viitor.”

Raluca Deea

“Mi-ați făcut o bucurie imensă cu albumul și filmarea de la nuntă, vă mulțumesc din tot sufletul pentru munca și devotamentul depus! Să vă dea Domnul multă sănătate și putere ca să le realizați și copiilor noștri amintiri de neuitat! Videostel Nr. 1” .

Monica Elena

“Echipa Videostel ne-a fost alaturi in ziua nuntii, am avut o colaborare foarte,foarte frumoasa.Sunt profesionisti, sunt foarte creativi, acorda atentie detaliilor si cel mai important reusesc sa-ti confere increderea si buna dispozitie atat de necesare pentru fotografia perfecta.
Va multumim, si va vom alege cu drag si la botez!”

Gina Mădălina

“Mulțumim pentru frumoasa colaborare si asteptam cu mare drag să ne revedem la celălalt eveniment care este foarte important pentru noi.Vă recomand tuturor care au nevoie de o echipă de profesioniști.”

Scumpyka Katy

“O echipa excelenta și demna de respectul și admirația noastră.astăzi avem cele mai frumoase amintiri și ăsta datorita pasiunii și experienței dumneavoastră de care ați dat dovada în fiecare imagine capturată.domnul Enea mult succes în continuare..sunteți SUPER.felicitarile noastre”

Giorgiana Staicu Raichert

“Multumim echipei Videostel pentru profesionalism si pentru fotografiile minunate!Ne vedem si la cumatrie!Va recomandam cu incredere echipa Videostel!”

Roxana Andreea Mitescu